τί προσφέρω

  • αρχιτεκτονική μελέτη χώρου (κάτοψη) με χωροδιάταξη επίπλων και διαστασιολόγηση
  • τρισδιάσταστη πρόταση ανακαίνισης εσωτερικών χώρων, ιδιωτικών και επαγγελματικών 
  • διακοσμητική μελέτη με χρωματολογία και θεματολογία χώρου σε φωτορεαλιστική παρουσίαση
  • μελέτη φωτισμού – προτάσεις φωτιστικών σωμάτων, ειδικές κατασκευές φωτισμού και τρισδιάστατη απεικόνιση
  • σχεδιασμός επίπλων και ειδικών κατασκευών (tailor made), στις απαιτήσεις του χώρου σου

τι με ενδιαφΈρει

architecture, blueprint, floor plan

Σε ένα project το σταδιο της μελέτης ειναι πολύ σημαντικό, είτε αναφέρομαι σε ανακατασκευή χώρου (αρχιτεκτονική μελέτη), είτε σε διακόσμηση (φωτορεαλιστική μελέτη), είτε σε μελέτη φωτισμού. 

Ο κάθε χώρος επιμελείται ανάλογα, ώστε μόνος του να καλύπτει τις λειτουργικές και διακοσμητικές απαιτήσεις του χρήστη, όπου η ισορροπία στην χρήση υλικών, χρωμάτων και η σωστή διαχείριση φωτός να επιφέρει ένα αποτέλεσμα που να εκπνέει αρμονία.

Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ο κάθε χωρος που ξαναδημιουργείται να είναι λειτουργικός και ταυτόχρονα διαχρονικός δίνοντας έτσι μια υπεραξία….

Μέσα απο την τρισδιάστατη φωτορεαλιστική παρουσίαση μπορεί ο πελάτης εύκολα και γρήγορα να δει τις προτεινόμενες αλλαγές και πάνω σε αυτές να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που να εκπνέει αρμονία.

Η φωτορεαλιστική πρόταση περιλαμβανει όλες τις λειτουργικές και διακοσμητικές αλλαγές, με τα προτεινόμενα υλικά, το ύφος, την χρωματολογία και την θεματολογία.

Ο πελάτης μπορεί έτσι να φανταστεί τον εαυτό του μέσα στο νέο χώρο και να νιώσει αν του κάνει η όχι.

φωτορεαλιστική διακόσμηση

Με ενδιαφέρει…

  • Ο φωτισμός να είναι ανάλογος με τη λειτουργία και τις δραστηριότητες του κάθε χώρου.
  • O σωστός φωτισμός να μας κάνει παραγωγικούς, δημιουργικούς και να βελτιώνει τη διάθεσή μας.
  • Ο κάθε χώρος να προικιστεί με ιδιαίτερο ύφος φωτισμού που να ταιριάζει στον χρήστη.
  • Η μετάβαση από τον ένα χώρο στον άλλο να είναι αρμονική
  • Η επιλογή της θερμοκρασίας χρώματος του φωτισμού να γίνεται ανάλογα με την συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου.

ΑΠΟΡΙΕς

εδώ είμαι να λύσω τις απορίες σας πριν επικοινωνήσετε μαζί μου

η πρώτη επίσκεψη στον χώρο δεν χρεώνεται. Άλλωστε, στην πρώτη επίσκεψη κοιτάω τον χώρο, συζητάμε τις απαιτήσεις σας και το πιο βασικό  είναι να δούμε αν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Γι’αυτό μην διστάσετε να με πάρετε τηλέφωνο!

αυτό και βέβαια μπορεί να γίνει παρόλα αυτά αν η επικοινωνία μας είναι πολύ καλή, θα μπορέσω να αποκρυπτογραφήσω το διακοσμητικό σας στυλ και να προσεγγίσω παρα πολύ κοντά στο επιθυμητό αποτέλεσμα από την πρώτη μου φωτορεαλιστική πρόταση. Αν βέβαια χρειαστούν μικροαλλαγές, αυτές δεν χρεώνονται, παρά μόνο όταν απαιτηθεί ανασχεδιασμός εκ νέου.

αυτή είναι η πιο συχνή παγίδα, που πέφτουμε όλοι μας όταν ξεκινάμε να κάνουμε αλλαγές σε έναν χώρο. Το ότι ξέρεις τι θέλεις ειναι πολύ σημαντικό. Το να μπορείς όμως να φανταστείς το πώς θα γίνει αυτό που θέλεις, σαν εικόνα στο μυαλό σου, είναι πιο σπάνιο. Το να μπορείς να προβλέψεις τεχνικές δυσκολίες, αλλά και να ‘παντρέψεις’ υλικά είναι ακόμα σπανιότερο. Αν βέβαια επιζητάς το αποτέλεσμα να έχει ‘ταυτότητα’  και αρμονία τότε σιγουρα πρέπει να απευθυνθείς στο ειδικό. 

 

πριν απο κάθε παρουσίαση μου, υπάρχει μια επικοινωνία που περιλαμβάνει τις ιδέες σας, τις ανάγκες σας, καθώς και φωτογραφίες απο το διαδύκτιο που σας αρέσουν. Μέσα από μια δημιουργική συζήτηση, μαζί θα καταλήξουμε στο στυλ που θα θέλατε και πάνω σε αυτό εγώ θα δημιουργίσω το συνολικό ‘σκηνικό’. Γιαυτό είναι πολύ σημαντική η σωστή επικοινωνία μεταξύ μας.

και βέβαια!. αυτή την δουλειά την κάνω χρόνια!. Μπορώ να σας προτείνω ανάλογα πάντα με το budget που διαθέτετε, καταστήματα και προμηθευτές απο τους οποίους μπορείτε να αγοράσετε τα επιπλά σας σε ανταγωνιστικές τιμές.

φυσικά! Αυτό είναι και το πιο όμορφο κομμάτι στην διακόσμηση που θα δώσει την ιδιαιτερότητα στον χώρο σας και θα τον κάνει ξεχωριστό. Εχω συνεργασίες με όλες τις κατηγορίες τεχνιτών, αλλά και εσείς αν έχετε καποιον γνωστό σας τεχνίτη, αναλαμβάνω την καθοδήγηση του.

Και βέβαια. Αυτό ειναι και το πιο σωστό να κάνετε! Οταν θέλετε ένα άριστο αποτέλεσμα, γρήγορα και οικονομικά μην πειραματιστείτε μόνοι σας. Θα ταλαιπωρηθείτε χωρίς να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα…και το σίγουρο είναι πως δεν θα είναι ούτε οικονομικό αλλα ούτε και γρήγορο! 

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΔΙΠΛΑ – ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΣΟΦΑ!

error: Content is protected !!